Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 12 gambas crues (400 g env.)
- 700 g de tomates, détaillées en dés
- ½ concombre, épépiné
- 1 poivron rouge
- 2 gousses d'ail
- 1 oignon, coupé en deux
- 1 bouquet de basilic frais, et 6 feuilles pour la finition
- 140 g de pain campagne, la mie seulement
- 250 g de bouillon de volaille froid
- 30 g de vinaigre de Xérès
- 2 - 3 gouttes de sauce au piment, type Tabasco®, à ajuster en fonction des goûts
- 65 g d'huile d'olive
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1052 kJ / 250 kcal
- Protein
- 13.5 g
- Karbonhidrat
- 21.8 g
- Yağ
- 12.3 g
- Lif
- 3.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vittello tonnato
4 Std. 20 Min
Velouté d'asperge
30min
MAI Asperges, saint-jacques et sabayon aux herbes - Christophe Aribert
40 Min
Saumon gravlax à la betterave
24 Std.
Ile flottante surprise, velouté asperge-champignon-chorizo (Zone 3)
1ωρ. 30 λεπτ.
Gaspacho d'avocat au citron vert
15 Min
Gaspacho de melon, tuiles au parmesan
2h 30min
Carpaccio de veau vitello tonnato
1 Std.
Gravlax de saumon à la betterave
8 Std. 15 Min
Tartare de thon et gaspacho
20 Min
Gaspacho de poivron, réduction de balsamique
20 Min
Crème d'asperges et fromage de chèvre
35 Min