Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Five-spice powder
- 2 tsp Sichuan peppercorns
- 3 star anise
- 2 tsp fennel seeds
- 2 cinnamon quills
- 6 whole cloves
Roast pork belly
- 1 tbsp caster sugar
- 2 tsp salt
- 1000 - 1500 g boneless pork belly, rind on
- 2 tbsp sea salt flakes
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3668.1 kJ / 873.4 kcal
- Protein
- 75.1 g
- Karbonhidrat
- 6.1 g
- Yağ
- 61.8 g
- Doymuş Yağ
- 22.9 g
- Lif
- 0.6 g
- Sodyum
- 3510.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hong shao rou (braised pork belly)
1 Std. 15 Min
Taiwanese sticky rice
1 Std. 40 Min
Pork ribs with black bean sauce
2j
Sweet and sour pork ribs
35 Min
Radish cakes
1 godz. 5 min
Dim sum 'Shao mai'
2j
Char siew sauce
10 min
Chicken and almond stir-fry
30 min
Banh bao (steamed pork buns)
2h 45 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
San bei ji (three cup chicken)
35 Min
Steamed pork buns (baozi)
2j 30 menit