Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g beef rump steak, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 120 g water
- 200 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 tbsp sunflower oil, plus extra for frying
- ¾ tsp salt
- 10 g fresh ginger, peeled
- 120 g spring onions/shallots, trimmed and cut into long pieces (2-3 cm)
- ½ tsp ground white pepper
- 1 tsp white sugar
- 1 tbsp soy sauce
- 1 tbsp Chinese cooking wine
- 1 tbsp sesame oil
- 1 ½ tbsp water
- 1 egg, lightly beaten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 712.2 kJ / 169.6 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Karbonhidrat
- 16.5 g
- Yağ
- 7.1 g
- Doymuş Yağ
- 1.1 g
- Lif
- 1.1 g
- Sodyum
- 331.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pizza pockets
1h 50min
Brunch bread
1h 15 min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Steamed pork buns (baozi)
2h 30 min
Slow-cooked pulled pork with steamed buns
3 Std.
Pork belly with spring onions
1h 10 min
Nutty Passionfruit Pork Ribs
1h 15 min
Turmeric fried chicken
13h 10min
Family chicken galette
1h 55min
Char siu bao pork buns
6h 35min
San bei ji (three cup chicken)
35 Min
Asian-style pork noodles
1h