Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g beef rump steak, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 120 g water
- 200 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 tbsp sunflower oil, plus extra for frying
- ¾ tsp salt
- 10 g fresh ginger, peeled
- 120 g spring onions/shallots, trimmed and cut into long pieces (2-3 cm)
- ½ tsp ground white pepper
- 1 tsp white sugar
- 1 tbsp soy sauce
- 1 tbsp Chinese cooking wine
- 1 tbsp sesame oil
- 1 ½ tbsp water
- 1 egg, lightly beaten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 712.2 kJ / 169.6 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Karbonhidrat
- 16.5 g
- Yağ
- 7.1 g
- Doymuş Yağ
- 1.1 g
- Lif
- 1.1 g
- Sodyum
- 331.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken katsu curry with rice
1 Std. 40 Min
Steamed pork buns (baozi)
2sa 30 dk
Asian-style pork noodles
1sa
Meatball subs
55min
Sticky meatball subs
1sa
Family chicken galette
1h 55min
Sticky drumettes
2h 45min
Wonton soup
1sa
Sultana, apple and custard pastries
2u. 40min
Brunch bread
1h 15min
Sultana, apple and custard scrolls
4h 30min
Sweet and sour meatballs with vegetables
50 dk