Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g beef rump steak, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 120 g water
- 200 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 tbsp sunflower oil, plus extra for frying
- ¾ tsp salt
- 10 g fresh ginger, peeled
- 120 g spring onions/shallots, trimmed and cut into long pieces (2-3 cm)
- ½ tsp ground white pepper
- 1 tsp white sugar
- 1 tbsp soy sauce
- 1 tbsp Chinese cooking wine
- 1 tbsp sesame oil
- 1 ½ tbsp water
- 1 egg, lightly beaten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 712.2 kJ / 169.6 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Karbonhidrat
- 16.5 g
- Yağ
- 7.1 g
- Doymuş Yağ
- 1.1 g
- Lif
- 1.1 g
- Sodyum
- 331.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min
Pizza pockets
1 Std. 50 Min
Meatball subs
55 min
Sweet and sour pork
40 min
Sticky meatball subs
1h
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2h 30min
Bacon and cinnamon scrolls with salted maple glaze
1h 5min
Sultana, apple and custard pastries
2h 40min
Sticky drumettes
2h 45min
Char siu bao pork buns
6u. 35min
Steamed pork buns (baozi)
2h 30min
Herb and garlic pull-apart bread
1h 35 min.