Cihazlar ve Aksesuarlar
Joghurt-Frischkäse
Hazırlık 20 dk
Toplam 18sa 30 dk
20 Portionen
Malzemeler
-
Vollmilch frisch, pasteurisiert2000 g
-
Naturjoghurt50 g
-
Salz und etwas mehr zum Würzen15 g
-
Natur-Lab, flüssig (siehe Tipp)2 g
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 Portion
Sodyum
335 mg
Protein
3 g
Kalori
262 kJ /
63 kcal
Yağ
3 g
Lif
0 g
Doymuş Yağ
2 g
Karbonhidrat
5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Fermentieren
29 Tarif
Almanya
Almanya