Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Semolina dumplings
- 200 g fine semolina
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 300 g milk
- 30 g salted butter
- 2 pinches ground black pepper
- 2 pinches nutmeg
- 1 ½ tsp salt
- water (approx. 2 litres)
- 2 egg yolks
- plain flour, for dusting
Mushroom sauce
- 1 garlic clove
- 3 eschalots
- 40 g salted butter
- 50 g white wine
- 400 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into quarters
- ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 30 g plain flour
- 200 g pouring (whipping) cream
- fresh chives, finely chopped, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2625.8 kJ / 625.2 kcal
- Protein
- 15.5 g
- Karbonhidrat
- 50.6 g
- Yağ
- 38.7 g
- Doymuş Yağ
- 23.7 g
- Lif
- 7 g
- Sodyum
- 1346 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baked rice croquettes
1h 30min
Silverbeet and mushroom calzone
2 Std.
Mushroom tart
50 Min
Mushroom risotto
30min
Savoury stuffed pumpkin
1 Std. 25 Min
Roasted vegetables with horseradish cream
40min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 Std.
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1 Std. 25 Min
Cherry clafoutis
1h 5min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 Std. 35 Min