Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Semolina dumplings
- 200 g fine semolina
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 300 g milk
- 30 g salted butter
- 2 pinches ground black pepper
- 2 pinches nutmeg
- 1 ½ tsp salt
- water (approx. 2 litres)
- 2 egg yolks
- plain flour, for dusting
Mushroom sauce
- 1 garlic clove
- 3 eschalots
- 40 g salted butter
- 50 g white wine
- 400 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into quarters
- ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 30 g plain flour
- 200 g pouring (whipping) cream
- fresh chives, finely chopped, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2625.8 kJ / 625.2 kcal
- Protein
- 15.5 g
- Karbonhidrat
- 50.6 g
- Yağ
- 38.7 g
- Doymuş Yağ
- 23.7 g
- Lif
- 7 g
- Sodyum
- 1346 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Leek and cheddar pudding
1 Std. 20 Min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30 min
Mushroom risotto
30 min
Rice salad
1h
Tagliatelle with porcini mushrooms
1h
Asparagus and pea omelette
20 min
Smoked salmon slice
2 Std. 40 Min
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40 min
Asparagus with Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1h
Gruyère salmon patties with salad
1 Std. 20 Min
Pizza dough with a trio of toppings
2 Std. 10 Min
Savoury crêpes
45 min