Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ricotta
- 1800 g full cream milk
- 80 g white vinegar
Stewed rhubarb and raspberries
- 300 g rhubarb, cut into pieces (4 cm)
- 100 g frozen raspberries
- 140 g caster sugar
- 1 orange, juice only
- 20 g lemon juice
- 1 vanilla bean, cut into halves lengthways and seeds removed
Bread and butter pudding
- butter, for greasing
- 12 slices fruit bread, day-old (approx. 750 g - see Tips)
- 1 orange, zest only, no white pith
- icing sugar, for dusting
- 50 g rhubarb, thinly sliced (½ cm)
- 4 eggs
- 160 g full cream milk
- 220 g pouring (whipping) cream
- 50 g brandy
- 50 g caster sugar
- raw sugar, for sprinkling
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3272.8 kJ / 779.2 kcal
- Protein
- 24.4 g
- Karbonhidrat
- 94.8 g
- Yağ
- 34.1 g
- Doymuş Yağ
- 20.1 g
- Lif
- 4.3 g
- Sodyum
- 339.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rhubarb and blackberry breakfast tart
2h 20min
Pear and blue cheese risotto
30 min
Steamed white chocolate cheesecake
25h 20min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM5)
2 godz.
Raspberry and lemon flan
1 godz.
Hazelnut quince friands
2 godz. 25 min
Cherry clafoutis
1h 5 min
Pumpkin and golden syrup pudding
1h 10min
Whole orange cake with spiced syrup
2h 20min
Almond and pear tart
40min
Lemon delicious
1h 5 min
Caribbean carrot cake
2 Std. 10 Min