Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ricotta
- 1800 g full cream milk
- 80 g white vinegar
Stewed rhubarb and raspberries
- 300 g rhubarb, cut into pieces (4 cm)
- 100 g frozen raspberries
- 140 g caster sugar
- 1 orange, juice only
- 20 g lemon juice
- 1 vanilla bean, cut into halves lengthways and seeds removed
Bread and butter pudding
- butter, for greasing
- 12 slices fruit bread, day-old (approx. 750 g - see Tips)
- 1 orange, zest only, no white pith
- icing sugar, for dusting
- 50 g rhubarb, thinly sliced (½ cm)
- 4 eggs
- 160 g full cream milk
- 220 g pouring (whipping) cream
- 50 g brandy
- 50 g caster sugar
- raw sugar, for sprinkling
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3272.8 kJ / 779.2 kcal
- Protein
- 24.4 g
- Karbonhidrat
- 94.8 g
- Yağ
- 34.1 g
- Doymuş Yağ
- 20.1 g
- Lif
- 4.3 g
- Sodyum
- 339.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cauliflower soup with bacon dust
35 min
Double ginger and pear cake
1h 35min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2h 30min
Carrot and coriander soup
30 min
Cauliflower gratin
1h
Sweet shortcrust pastry
1h 50min
Shortcrust pastry
5 Min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1h 30min
Chicken corn chowder with broccoli terrines
1 godz. 25 min
Apple, leek and sage sauce
15min
Honey poached pears with chocolate sauce and nut crumble
2h 10 min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25h 15min