Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Rosemary crust
- 180 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 120 g unsalted butter, chilled, cut into pieces (1 cm)
- 90 g water
Kumara filling
- 40 g walnuts
- 500 g water
- 800 g kumara, peeled and cut into pieces (2 cm)
- 2 eschalots, cut into halves
- 2 garlic cloves, peeled
- 80 g unsalted butter, cut into pieces
- 120 g milk
- 2 eggs
- ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 pinches sea salt flakes (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1102.7 kJ / 262.6 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 21.2 g
- Yağ
- 17.2 g
- Doymuş Yağ
- 9.6 g
- Lif
- 2.9 g
- Sodyum
- 155.4 mg
Alternatif tarifler
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35 min
Kumara fritters with sour cream and chilli sauce
25min
Feijoa crumble slice
1h 5 min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1h 15 min
Mini cheese scones with savoury butter
30min
Cheese and spring onion galette
1h 15 min
Feijoa chutney
1h 15 min
Caramel feijoa upside down cake
1h 10min
Mushroom tart
50min
Curried couscous, carrot and chickpea salad
15 menit
Mediterranean carrot fritters
1 godz.
Courgette strudel
1h 20 min