Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Rosemary crust
- 180 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 120 g unsalted butter, chilled, cut into pieces (1 cm)
- 90 g water
Kumara filling
- 40 g walnuts
- 500 g water
- 800 g kumara, peeled and cut into pieces (2 cm)
- 2 eschalots, cut into halves
- 2 garlic cloves, peeled
- 80 g unsalted butter, cut into pieces
- 120 g milk
- 2 eggs
- ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 pinches sea salt flakes (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1102.7 kJ / 262.6 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 21.2 g
- Yağ
- 17.2 g
- Doymuş Yağ
- 9.6 g
- Lif
- 2.9 g
- Sodyum
- 155.4 mg
Alternatif tarifler
Vegetarian sausage rolls
40 min
Pumpkin tart
2sa 15 dk
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35min
Mediterranean vegetable bake
50min
Mushroom-stuffed mushrooms
50min
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25 min
Mediterranean carrot fritters
1h
Leek and cheddar pudding
1h 20 min
Kumara sausage rolls
1h 15 min
Cheese and spring onion galette
1h 15 min
Kumara fritters with sour cream and chilli sauce
25 Min
Macaroni cheese with a crunchy topping
1h 10min