Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g de céleri-rave, coupé en morceaux
- 200 g de lait
- 400 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- ½ c. à café de sel
- 120 g de marrons entiers, épluchés, en conserve ou surgelés
- 6 tranches fines de lard, coupées en lanières
- 5 g d'huile d'olive
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3076.5 kJ / 745.5 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 71.3 g
- Doymuş Yağ
- 25.8 g
- Lif
- 4.8 g
- Sodyum
- 883.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Velouté de céleri-rave, saint-jacques au lard
55 min
Menu petit prix : Velouté de céleri-rave au lait de coco
35min
Velouté de châtaignes, céleri-rave et noisettes
50min
Soupe de céleri-rave et haddock
45 dk
Velouté de céleri à la pomme et aux noisettes
13h
Velouté de céleri au lait de coco
35min
Soupe de chou-fleur et pois chiches
50min
Velouté de céleri à la poire et aux noix
50min
Velouté de céleri-rave et de chou-fleur
1h
Velouté haricots blancs, carottes et céleri-rave
35min
Velouté de châtaignes et céleri
40min
Velouté de chou-fleur au curry
35min