![Velouté de céleri-rave, saint-jacques au lard Velouté de céleri-rave, saint-jacques au lard](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1C097568-66A4-4102-8079-05491DC9A7AF/Derivates/2ec319ad-c1f8-4af4-b0ac-5d72f75d11c9.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g de céleri-rave, coupé en cubes (environ 2/3 de 1 boule moyenne)
- 400 g de lait entier
- du sel
- 8 tranches fines de poitrine fumée
- 10 g de beurre, coupé en dés
- du poivre moulu
- 8 noix de saint-jacques
- piment d'Espelette
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1038 kJ / 249 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 14 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Velouté de céleri à la pomme et aux noisettes
13h
Soupe de céleri-rave et haddock
45min
Velouté de céleri-rave aux châtaignes, lard croustillant
40min
Menu prêt à l'avance - Velouté de panais au foie gras
1h
Crème de chou-fleur
30 min
Soupe de potimarron au lard et tête-de-moine
50min
Velouté de céleri-rave et de chou-fleur
1h
Velouté de topinambour
45min
Velouté de châtaignes et céleri
40min
Crème de chou-fleur
40min
Velouté de chou-fleur truffé et fourme d'Ambert
35min
Velouté de chou-fleur au curry
35min