Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g de céleri-rave, coupé en cubes (environ 2/3 de 1 boule moyenne)
- 400 g de lait entier
- du sel
- 8 tranches fines de poitrine fumée
- 10 g de beurre, coupé en dés
- du poivre moulu
- 8 noix de saint-jacques
- piment d'Espelette
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1038 kJ / 249 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 14 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Velouté de céleri à la pomme et aux noisettes
13 Std.
Velouté de panais et cerfeuil tubéreux
55 min
Velouté de topinambour
45 min
Velouté de céleri à la poire et aux noix
50 min
Velouté de panais à l'huile de noisette
55 min
Soupe de panais à la cannelle
45 min
Menu petit prix : Velouté de céleri-rave au lait de coco
35 min
Velouté de chou-fleur au curry
35 min
Mousseline de céleri-rave
45 min
Velouté de petits pois, quenelle de fromage
40 min
Velouté de chou-fleur truffé et fourme d'Ambert
35 min
Velouté de châtaignes et céleri
40 min