Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g d'eau
- 800 g de bulbes de fenouil, coupés en deux ou quatre selon la grosseur
- 40 g de farine de blé
- 40 g de beurre, en morceaux
- 400 g de lait
- 4 pincées de sel
- 4 pincées de poivre moulu
- 250 g de fromage de chèvre en bûche, et quelques rondelles pour la finition
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1047.7 kJ / 252.3 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Karbonhidrat
- 8.2 g
- Yağ
- 18.2 g
- Doymuş Yağ
- 12.2 g
- Lif
- 2.8 g
- Sodyum
- 716 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gratin de carotte, patate douce et châtaigne, crème au roquefort
1 Std.
Tarte au navet et au cantal
1h 30 min
Fenouil à la parmesane
1h 25min
Crumble tomate-fenouil
1h 15 min
Gratin de fenouil au fromage
55min
Gratin de macaroni et fenouil
1 Std. 5 Min
Tatin de fenouil, tomates et miel
50 Min
Tian de fenouil, aubergines et tomates
1 Std. 10 Min
Gratin de fenouil
35 Min
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55min
Crumble de céleri-rave à l'indienne
1 Std.
Tatin d'endives au bleu et aux noix
2h 15min