Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g d'eau
- 800 g de bulbes de fenouil, coupés en deux ou quatre selon la grosseur
- 40 g de farine de blé
- 40 g de beurre, en morceaux
- 400 g de lait
- 4 pincées de sel
- 4 pincées de poivre moulu
- 250 g de fromage de chèvre en bûche, et quelques rondelles pour la finition
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1047.7 kJ / 252.3 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Karbonhidrat
- 8.2 g
- Yağ
- 18.2 g
- Doymuş Yağ
- 12.2 g
- Lif
- 2.8 g
- Sodyum
- 716 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gratin de romanesco, noisettes et pecorino
1 Std. 5 Min
Tatin d'endives au bleu et aux noix
2 godz. 15 min
Gratin de blettes
1h
Céleri-branche sauté, sauce asiatique et riz complet
1h
Tatin de fenouil, tomates et miel
50 min
Quiche oignon-fenouil
1 Std. 10 Min
Fenouil à la parmesane
1 Std. 25 Min
Tarte aux blettes et ricotta
1h 40min
Crumble tomate-fenouil
1u. 15min
Gratin de fenouil au fromage
55min
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1h 30min
Tarte filo au chou-fleur et au mascarpone
1 Std. 10 Min