Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de parmesan en morceaux
- 1 oignon
- 30 g de beurre
- 500 g de chou-fleur en fleurettes
- 50 g de vin blanc sec
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- du sel
- du poivre moulu
- 1 c. à café de fécule de maïs (Maïzena)
- 12 noix de saint-jacques
- 12 tranches fines de lard
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1983 kJ / 477 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Minicannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2h 15 min
Mousseline de céleri-rave
45 min
Risotto lotte et lard
50 min
Purée de céleri
25 min
Richard Toix - Saint-jacques en croûte d'algue et purée de topinambour au chocolat blanc
1 godz.
Grenadier (poisson de roche), tombée de chou rouge aux chorizo et raisins
45 min
Purée de topinambour au chocolat blanc
40 min
Lotte en croûte de fromage basque et purée de pommes de terre au chorizo
1 godz.
Crème de chou-fleur à l'amande et saumon fumé
25 min
Purée de panais au mascarpone et cabillaud, jus vert
45 min
Parmentier au céleri et au haddock
1 Std. 15 Min
Cabillaud et speck, purée de chou-fleur
40 min