Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 25 g d'huile d'olive
- 80 g d'oignons nouveaux
- 700 g de tomates, coupées en 4
- 1 branche de thym frais
- 150 g de vin blanc sec
- 30 g d'olives vertes dénoyautées
- 70 g de chorizo doux, coupé en rondelles
- sel
- poivre moulu
- 600 g calamars, détaillés en anneaux
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1780 kJ / 424 kcal
- Protein
- 55 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 16 g
Alternatif tarifler
Risotto au calamar
1h 30min
Calamars farcis au chorizo
1h 10 min
Encornets sautés à l'ail et au chorizo
20min
Seiche à l'ail et à la coriandre
1h 15min
Seiches marinées à l'huile d'olive et au citron
1h 35min
Lotte à la provençale
50 min
Osso-buco de lotte
45min
Lotte et crevettes à l'américaine
1h 15min
Calamars aux tomates, poivrons et paprika
45min
Calamar à la piperade
35min
Filets de rouget sauce safranée
45min
Encornets à la provençale
55 Min