![Bisque de homard au paprika Bisque de homard au paprika](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/60D2F5B3-9EA0-4915-B513-82B468AA1C63/Derivates/bfc81d36-aac9-4a4c-a26e-e28ef19b3455.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 carapace de homard (900 g env.)
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 70 g de cognac
- 120 g de vin blanc sec
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 200 g de carottes, coupées en morceaux
- 2 gousses d'ail
- 1 bouquet garni
- 850 g de fumet de poisson
- 1 c. à soupe rase de paprika
- 1 gousse de vanille fendue
- 1 c. à soupe bombée de concentré de tomate
- 2 pincées de piment en poudre
- du sel
- du poivre moulu
- 25 g de fécule de maïs (Maïzena) délayée dans 2 c. à soupe d’eau froide
- 120 g de crème liquide entière
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1082 kJ / 260 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 22 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauce béarnaise
20min
Bisque de crevettes
30min
Vichyssoise au haddock
45min
Cotriade
1h
Sauce rouille
10 min
Beurre d'anchois
1ч. 10 мин.
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40min
Beurre aux algues
2 godz. 20 min
Emulsion verte, végétaux en suspension, olive-citron-cacahuètes (Sébastien Richard)
1h
Entrée : saumon en gravelax et blinis au sarrasin
48 Std.
Saumon gravlax à la betterave
24h
Saumon gravlax
60sa 30 dk