Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 30 g d'échalotes
- 50 g de carotte, coupée en tronçons
- 40 g de beurre, coupé en morceaux
- 300 g d'arêtes et de parures de poisson (voir "Conseil(s)")
- 1 bouquet garni
- 600 g d'eau
- 100 g de vin blanc sec
- Besin Değeri
- şuna göre 600 g
- Kalori
- 1497 kJ / 363 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 34 g
- Doymuş Yağ
- 21 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 24 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ragoût de calamars, chorizo et haricots blancs
5hod. 30min
Sauce américaine
55 min
Fumet de crustacés
25min
Sauce à l'oseille
35 min
Fumet de poisson
2h 10min
Bisque de homard au paprika
1h 20 min.
Sardines grillées à la gremolata
35 min
Foie gras sous-vide
72 Std.
Brandade de morue et persillade
50 min
Salade de raie aux agrumes, câpres et croûtons
1h 5min
Bisque de crevettes
30 min
Raie aux câpres
45 min