Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 30 g d'échalotes
- 50 g de carotte, coupée en tronçons
- 40 g de beurre, coupé en morceaux
- 300 g d'arêtes et de parures de poisson (voir "Conseil(s)")
- 1 bouquet garni
- 600 g d'eau
- 100 g de vin blanc sec
- Besin Değeri
- şuna göre 600 g
- Kalori
- 1497 kJ / 363 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 34 g
- Doymuş Yağ
- 21 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 24 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Raie aux câpres
45 Min
Lotte et crevettes à l'américaine
1hod. 15min
Bisque de crevettes
30min
Matelote de roussette au vin rouge
1 Std. 30 Min
Brandade de morue
24 Std. 35 Min
Sardines à l'escabèche
12h 45min
Bisque de homard au paprika
1 Std. 20 Min
Huîtres farcies à la fondue de poireau
45 Min
Crabes farcis
1hod. 15min
Fumet de crustacés
25 min
Fumet de poisson
2 Std. 10 Min
Salade de raie
1 godz. 45 min