Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g d'oignons rouges, coupés en deux
- 700 g de cerises, dénoyautées
- ½ c. à café de cannelle en poudre
- 1 étoile de badiane
- ½ c. à café de cardamome en poudre
- 70 g de jus de citron
- 30 g de vinaigre de vin rouge
- 70 g de sucre en poudre
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 bocal
- Kalori
- 1829.5 kJ / 430.5 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 99.5 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 8 g
Alternatif tarifler
Marmelade d'oranges
1h 30min
Gelée de framboise
6 Std.
Confiture de fraises
1h 5min
Marmelade aux 3 agrumes
6 Std.
Filet de truite du Grand Morin au vin d'Argenteuil, velours de cresson de Méréville - Eric Robert
Brak ocen
Confiture fraise-rhubarbe à la cardamome
24 Std.
Confiture de mirabelles au thé vert
1h 45min
Raifort au coing
Brak ocen
Confiture de prunes à l'armagnac
6 Std.
Confiture mirabelle-gingembre
1h
Chutney de figues
4 godz.
Confiture de rhubarbe à la vanille
6 Std.