Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Gruyère, in Stücken (3 cm)
- 1 EL Butter, zum Einfetten
- 1200 g Wasser
- 2 ½ TL Salz
- 250 g Hörnli
- 200 g Schinkenwürfeli
- 150 g Erbsli, tiefgekühlt
- 150 g Lauch, längs halbiert, in Streifen (8 mm)
- 3 Eier
- 150 g Vollrahm
- 150 g Milch
- 2 Prisen Pfeffer
- ½ TL Paprika
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3291 kJ / 788 kcal
- Protein
- 42 g
- Karbonhidrat
- 54 g
- Yağ
- 43 g
Alternatif tarifler
Fotzelschnitten
30 min
Ghackets mit Hörnli-Gratin
1 godz. 10 min
Älpler Magronen
45 min
Rizi Bizi
35 min
Panierter Fleischkäse mit Rüebli-Risotto
40 min
Hörnlisalat
30 min
Älplermagronen
30 min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 min
Riz Casimir
45 min
Bündner-Spätzli
45 min
Älpler-Gratin
50 min
Chili con Cervelat
1 godz.