Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Gruyère, in Stücken (3 cm)
- 1 EL Butter, zum Einfetten
- 1200 g Wasser
- 2 ½ TL Salz
- 250 g Hörnli
- 200 g Schinkenwürfeli
- 150 g Erbsli, tiefgekühlt
- 150 g Lauch, längs halbiert, in Streifen (8 mm)
- 3 Eier
- 150 g Vollrahm
- 150 g Milch
- 2 Prisen Pfeffer
- ½ TL Paprika
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3291 kJ / 788 kcal
- Protein
- 42 g
- Karbonhidrat
- 54 g
- Yağ
- 43 g
Alternatif tarifler
Riz Casimir
45min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40min
Älpler-Gratin
50 min
Chili con Cervelat
1h
Älpler Magronen
45min
Rizi Bizi
35min
Fotzelschnitten
30min
Älpler Magronen
45min
Älplermagronen
30min
Panierter Fleischkäse mit Rüebli-Risotto
40min
Chügelipastetli
30min
Ghackets mit Hörnli-Gratin
1 godz. 10 min