Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g Parmesan, in Stücken (2-3 cm)
- 30 g Olivenöl, nativ
- 30 g Zwiebel
- 100 g durchwachsener Speck, geräuchert, in Würfeln
- 350 g grüne Erbsen, gefroren
- 700 g Wasser
- 1 TL Salz
-
1
EL Gemüsebouillon Paste selbst gemacht
veya 1 Gemüsebouillonwürfel (für 0,5 l) - 350 g Pasta getrocknet, Sorte Ditalini Rigati
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2197 kJ / 525 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 74 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto Bolognese
45 min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40min
Ghackets mit Hörnli
30min
One-Pot-Pasta mit Schinken
25min
Chorizo-Erbsen-Risotto
30min
Spaghetti mit Landjäger-Bolognese
30min
Rizi Bizi
35min
Tortiglioni mit Poulet und schwarzen Oliven
35min
Tomatenreis One Pot
30min
Farfalle mit Erbsen-Schinken-Sauce
45 min
Penne mit Tomaten, Schinken und scharfer Salami
45 min
Teigwaren mit Thonsauce
30min