Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g Parmesan, in Stücken (2-3 cm)
- 30 g Olivenöl, nativ
- 30 g Zwiebel
- 100 g durchwachsener Speck, geräuchert, in Würfeln
- 350 g grüne Erbsen, gefroren
- 700 g Wasser
- 1 TL Salz
-
1
EL Gemüsebouillon Paste selbst gemacht
veya 1 Gemüsebouillonwürfel (für 0,5 l) - 350 g Pasta getrocknet, Sorte Ditalini Rigati
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2197 kJ / 525 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 74 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ghackets mit Hörnli
30 min
Risotto Bolognese
45 min
Pasta mit Poulet, Champignons und grünen Bohnen
40 min
Rizi Bizi
35 min
Hörnlisalat
35 min
Farfalle mit Erbsen-Schinken-Sauce
45 min
One-Pot-Pasta mit Schinken
25 min
Farfalle mit Erbsen-Schinken-Sauce
45 min
Klassische Lasagne
2 Std.
Panierter Fleischkäse mit Rüebli-Risotto
40 min
Chorizo-Erbsen-Risotto
30 min
Pouletbrustfilet in Pfirsichsauce
40 min