Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Parmesan, in Stücken (2-3 cm)
- 30 g Olivenöl, nativ
- 70 g Karotten, in Stücken (2-3 cm)
- 50 g Stangensellerie, in Stücken (2-3 cm)
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Zwiebel
- 150 g Rindshackfleisch
- 150 g Schweinefleisch, gehackt
- 180 g Wasser
- 1 TL Salz
- 5 - 6 frische Basilikumblätter, vorsichtig gewaschen und getrocknet
- 100 g Tomatenpurée
- 200 g passierte Tomaten, aus der Dose
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
- 1 Lorbeerblatt, frisch
- 320 g Pasta getrocknet, Sorte Pappardelle
- 300 g frischer Ricotta
- 30 g Butter, in Stücken (2 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2875 kJ / 687 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 68 g
- Yağ
- 31 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 Min
Tortiglioni mit Salsiccia und Pilzen
35min
Tortiglioni mit Poulet und schwarzen Oliven
35min
Pouletbrust alla pizzaiola
55 Min
Gefüllte Peperoni mit Reis und Tomatensauce
1 Std.
Züri-Gschnätzlets
50min
Klassische Lasagne
2h 5 min
Penne mit Tomaten, Schinken und scharfer Salami
45min
Pouletspiesse mit Reis
1 Std. 40 Min
Rindsstroganoff
45min
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40 Min
Munder Safranrisotto
45min