Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
1
Bund Dill (ca. 20 g), zerzupft, wenig für die Garnitur beiseite gelegt
veya 1 Bund Petersilie (ca. 20 g), zerzupft, wenig für die Garnitur beiseite gelegt - 400 g Karotten, geschält, in Stücken (3 cm)
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 250 g Erbsen, tiefgekühlt, aufgetaut
- 300 g Langkornreis (Parboiled, Kochzeit 20 Min.)
- 2 EL Olivenöl
- 650 g Wasser
- 2 Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l)
- 300 g Schinken, in Tranchen, in Streifen
- 4 Prisen Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portionen
- Kalori
- 2177 kJ / 515 kcal
- Protein
- 26.2 g
- Karbonhidrat
- 76 g
- Yağ
- 10 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ghackets mit Hörnli
30 Min
Risotto Bolognese
45 Min
Hörnliauflauf
50 Min
Hörnlisalat
35 Min
Ofenguck mit Zucchetti
1h 10min
Farfalle mit Erbsen-Schinken-Sauce
45 Min
Ditalini mit Erbsen
35 Min
Tomatenreis One Pot
30 Min
Farfalle mit Erbsen-Schinken-Sauce
45 Min
Panierter Fleischkäse mit Rüebli-Risotto
40 Min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 Min
Älpler-Gratin
50 Min