Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Paniermehl
- 100 g Brot, vom Vortag, in Stücken (3 cm)
Risotto
- 1 Bund Petersilie (ca. 20 g), Blätter abgezupft
- 80 g Gruyère (rezent), in Stücken (2 cm)
- 600 g Karotten, geschält, in Stücken (2 cm)
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- 250 g Risottoreis (Kochzeit 20 Minuten)
- 750 g Wasser
- 2 Fleischbouillonwürfel (für je 0,5 l)
Fleischkäse
- Ei
- 2 EL Mehl
- 4 Scheiben Fleischkäse (je ca. 150 g)
- 4 EL Bratbutter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 4493 kJ / 1081 kcal
- Protein
- 29.6 g
- Karbonhidrat
- 80 g
- Yağ
- 61 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Brätchügeli-Pastetli mit Erbsli und Rüebli
35 Min
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55min
Ghackets mit Hörnli
30 min
Hörnliauflauf
50 min
Rizi Bizi
35 Min
Älpler Magronen
45 Min
Älpler Magronen
45 Min
Riz Casimir
45 Min
Chügelipastetli
30 min
Chili con Cervelat
1 Std.
Fleischbällchen mit Kartoffelstock
1 Std.
Älpler-Gratin
50 min