Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g Parmesan, in Stücken (2-3 cm)
- 30 g Olivenöl, nativ
- 2 Frühlingszwiebeln, in Hälften
- 1 Stückchen Ingwer, frisch
- 300 g grüne Erbsen, gefroren
- 120 g Wasser
-
½
Gemüsebouillonwürfel (für 0,5l)
veya ½ TL Gemüsebouillon, selbstgemacht - ½ TL Salz
- 320 g Pasta getrocknet, Sorte Farfalle
- 1 Päckchen Safranpulver
- 20 g Butter
- 150 g Rohschinken, in Streifen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2209 kJ / 528 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 66 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Brätchügeli-Pastetli mit Erbsli und Rüebli
35 min
Ghackets mit Hörnli
30 min
Risotto Bolognese
45 min
Rizi Bizi
35 min
Farfalle mit Erbsen-Schinken-Sauce
45 min
Ditalini mit Erbsen
35 min
Tomaten-Spinat-Pasta
35 min
Schlemmerfilet mit Tomatenreis
45 min
Panierter Fleischkäse mit Rüebli-Risotto
40 min
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Parmesan
40 min
Farfalle mit Spargeln, Speck und Safran
35 min
Älpler-Gratin
50 min