Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 TL Bratbutter
- 80 g Gruyère, in Stücken (2 cm)
- 400 g Rüebli, geschält, in Stücken (2 cm)
-
200
g Knollensellerie, geschält,
in Stücken (3 cm) - 80 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- 30 g Tomatenpüree
- 1 Dose gehackte Tomaten (400 g)
- 2 Fleischbouillonwürfel (für je 0,5 l)
- ½ EL Oregano, getrocknet
- 2 EL Bratbutter
- 500 g Hackfleisch (Rind)
- 250 g Wasser
- 1 TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 350 g Hörnli (Kochzeit 7 Min.)
- 200 g Saucen-Halbrahm
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portionen
- Kalori
- 2670 kJ / 638 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 34 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 min
Älpler-Gratin
50 Min
Älpler Magronen
45 Min
Schinkengipfeli
35min
Poulet mit Zucchetti-Karotten-Reis
45 Min
Pouletbrust alla pizzaiola
55min
Züri-Gschnätzlets
50 Min
Älpler Magronen
45 Min
Poulet-Stroganoff
50 Min
Chügelipastetli
30 Min
Ofen-Käseschnitte
35min
Überbackenes Ruchbrot mediterrane Art
35min