Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Parmesan, in Stücken (3 cm)
- 30 g Olivenöl
- 150 g Zwiebeln, in Hälften
- 2 Knoblauchzehen
- 200 g Chorizo, in Scheiben, oder andere Sorte getrockneter Paprika-Wurst
- 150 g Speck, gewürfelt
- 10 g Tomatenpurée
- 50 g Weisswein
- 320 g Risottoreis, alle Sorten (z. B. Arborio or Carnaroli)
-
1
EL Hühnerbouillon
veya 1 Hühnerbouillonwürfel (für 0,5 l) - 850 g Wasser
- 150 g grüne Erbsen, gefroren, aufgetaut
- 150 g Zuckermais, aus der Dose, abgetropft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 410 kJ / 98 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 5.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto Bolognese
45min
Risotto Cinque P
30 λεπτ.
Kürbis-Risotto mit Speck
25min
Rizi Bizi
35 λεπτ.
Tortiglioni mit Salsiccia und Pilzen
35 λεπτ.
Hörnliauflauf
50 min
Züri-Gschnätzlets
50 min
Risotto milanese
30 λεπτ.
Farfalle mit Erbsen-Schinken-Sauce
45min
Panierter Fleischkäse mit Rüebli-Risotto
40 λεπτ.
Linguine alla Carbonara mit Zucchetti
30 λεπτ.
Munder Safranrisotto
45min