Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Parmesan, in Stücken (3 cm)
- 30 g Olivenöl
- 150 g Zwiebeln, in Hälften
- 2 Knoblauchzehen
- 200 g Chorizo, in Scheiben, oder andere Sorte getrockneter Paprika-Wurst
- 150 g Speck, gewürfelt
- 10 g Tomatenpurée
- 50 g Weisswein
- 320 g Risottoreis, alle Sorten (z. B. Arborio or Carnaroli)
-
1
EL Hühnerbouillon
veya 1 Hühnerbouillonwürfel (für 0,5 l) - 850 g Wasser
- 150 g grüne Erbsen, gefroren, aufgetaut
- 150 g Zuckermais, aus der Dose, abgetropft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 410 kJ / 98 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 5.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ghackets mit Hörnli
30min
Risotto Bolognese
45min
Munder Safranrisotto
45min
Rizi Bizi
35min
Linguine mit Lachs-Wodka-Rahm
20min
Farfalle mit Erbsen-Schinken-Sauce
45min
Risotto milanese
30min
Farfalle mit Erbsen-Schinken-Sauce
45min
Panierter Fleischkäse mit Rüebli-Risotto
40min
Gelber Reis mit Poulet
40min
Poulet-Speck-Auflauf
1 Std. 10 Min
Rosenkohl-Risotto mit Speck
30min