
Cihazlar ve Aksesuarlar
Kuru Fasulyeli ve Beyaz Peynirli Dip
Hazırlık 5 dk
Toplam 10 dk
700 g
Malzemeler
-
konserve kuru fasulye (yıkanmış ve süzülmüş)400 g
-
beyaz peynir, sert parçalara bölünmüş(3-4 cm)200 g
-
fesleğen yaprağı10 g
-
mayonez60 g
-
zeytinyağı30 g
-
toz karabiber½ tk
Besin Değeri şuna göre 100 g
Kalori
283 kcal /
1183 kJ
Protein
9.6 g
Yağ
23.4 g
Karbonhidrat
8.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Dip soslar ve ezmeler
11 Tarif
Türkiye
Türkiye