Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 g maydanoz yaprağı, taze
- 30 g zeytinyağı
- 150 g soğan, dörde bölünmüş
- 80 g sucuk, derisiz, dilimlenmiş (0.5 cm)
- 400 g doğranmış domates, konserve
- 6 derisiz tavuk baget derisiz, (yakl. 700 gr)
- 1 yk kuru kekik
- 1 - 1 ½ tk tuz, damak tadına göre
- 1 - 2 tutam karabiber, toz, damak tadına göre
- 480 g nohut, konserve, süzülmüş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2214 kJ / 529 kcal
- Protein
- 42 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 27 g
- Lif
- 7.1 g
Alternatif tarifler
Porçini Mantarlı Tagliatelle
1 Std.
Tavuklu Pilav
1h 10min
Hainan Usulü Tavuklu Pilav
1 Std. 20 Min
Karayip Yahnisi ve Buharda Pirinç Pilavı
9 Std. 15 Min
Ekmek Köfteli Tavuk Suyu Çorbası
1h 5 min.
Enginarlı ve Fasulyeli Dip
10 Min
Soslu Tavuk ve Kuskus, Ispanaklı Sufle
Değerlendirme yok
Kuzu Gerdan Yahni
1h 45 min
Taze Otlu Kuzu, Bezelye Püresi ve Kuşkonmaz
Değerlendirme yok
Biberli Elmalı Ezme
25 Min
Asya Usulü Tavuk Çorbası
45 Min
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40 Min