Taze Otlu Kuzu, Bezelye Püresi ve Kuşkonmaz

Taze Otlu Kuzu, Bezelye Püresi ve Kuşkonmaz

Değerlendirme yok
Hazırlık 25 dk
Toplam 50 dk
4 porsiyon

Malzemeler

Taze Otlu Kuzu
  • kuzu pirzola (2 bütün parça), her biri yakl. 360 g, kalın yağ tabakası çıkarılmış
    700 - 720 g
  • tuz damak tadınıza göre
  • karabiber damak tadınıza göre
  • beyaz tost ekmeği kenarlarıyla birlikte, küçük parçalara bölünmüş
    1 dilim
  • diş sarımsak
    2
  • maydanoz sadece yaprakları
    5 g
  • kuru kekik
    ½ tk
  • limonun kabuğu sadece sarı kısımları, ince rendelenmiş
    1
  • zeytinyağı ekstra 0.5 tk zeytinyağı
    20 g
  • tereyağı ekstra 0.5 tk tereyağı
    20 g
  • Dijon hardalı
    1 yk
    1 yk hardal
Bezelye Püresi ve Kuşkonmaz
  • kaynar su
    500 g
  • bezelye, dondurulmuş çözdürülmüş
    250 g
  • kuşkonmaz odunsu kısımları kesilip atılmış
    350 g
  • krema yüksek yağ oranlı
    30 g
  • tereyağı yumuşak
    20 g
  • tuz
    ½ tk
  • karabiber
    2 tutam

Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon

Kalori 732.5 kcal / 3064.6 kJ
Protein 55.3 g
Yağ 48.6 g
Karbonhidrat 17.6 g
Lif 5.9 g
Doymuş Yağ 20.6 g
Sodyum 1072.8 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...