Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Kaju panna cotta
- 100 g şeker
- 1 vanilya çubuğu, sadece içindeki tanecikleri, ( bk. öneriler)
- 200 g kaju fıstığı, çiğ
- 2 ½ tk toz agar agar
- 1 yk ayçiçek yağı
- 500 g su
Frambuaz sosu
- 30 g şeker
- 200 g dondurulmuş frambuaz, çözülmüş, suyuyla birlikte
- 20 g limon suyu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1399 kJ / 333 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Karbonhidrat
- 31.7 g
- Yağ
- 19.6 g
- Doymuş Yağ
- 3.1 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 11.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ekmek Çanağında Dana Yahni
6h 30min
Marine Somon, Kişnişli Mayonez
1h
Patates ve Sebze Eşliğinde Yoğurt Soslu Hint Usulü Balık
1h
Limon Soslu ve Karidesli Çiğ Kabak Spiralleri
Değerlendirme yok
Tavuklu Buddha Bowl
1h
Naneli Creme Anglaise ve Çilek Köpüğü
25min
Füme Somonlu Karabuğdaylı Bliniler
2h
Kenevir Tohumu Sütü
10min
Bal Peteği Şekerlemesi
1h 30min
Enginarlı ve Fasulyeli Dip
10min
Tatlı Patates ve Remoulade Soslu Bonfile
1h 30min
Patates ve Sebze Püresi
45 min