Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Kaju panna cotta
- 100 g şeker
- 1 vanilya çubuğu, sadece içindeki tanecikleri, ( bk. öneriler)
- 200 g kaju fıstığı, çiğ
- 2 ½ tk toz agar agar
- 1 yk ayçiçek yağı
- 500 g su
Frambuaz sosu
- 30 g şeker
- 200 g dondurulmuş frambuaz, çözülmüş, suyuyla birlikte
- 20 g limon suyu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1399 kJ / 333 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Karbonhidrat
- 31.7 g
- Yağ
- 19.6 g
- Doymuş Yağ
- 3.1 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 11.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Haydari
10 min
Misket Limonu ve Kişnişli Salata Sosu
Değerlendirme yok
Buharda Tavuklu Akdeniz Salatası
Değerlendirme yok
Ananas Carpaccio ve Pembe Sorbe
Değerlendirme yok
Beyaz Çikolata Mus ve Vakumda Pişmiş Çilekler
Değerlendirme yok
Kenevir Tohumu Sütü
10 min
Tayland Usulü Karides Çorbası, Baharatlı Elma
1 godz. 15 min
Bircher Müsli
12 Std. 10 Min
Hollandez sos
20 min
Sarımsaklı ve Ballı Salata Sosu
5 min
İtalyan Salata Sosu
5 min
Pina Colada Sorbe
30 min