Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Kaju panna cotta
- 100 g şeker
- 1 vanilya çubuğu, sadece içindeki tanecikleri, ( bk. öneriler)
- 200 g kaju fıstığı, çiğ
- 2 ½ tk toz agar agar
- 1 yk ayçiçek yağı
- 500 g su
Frambuaz sosu
- 30 g şeker
- 200 g dondurulmuş frambuaz, çözülmüş, suyuyla birlikte
- 20 g limon suyu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1399 kJ / 333 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Karbonhidrat
- 31.7 g
- Yağ
- 19.6 g
- Doymuş Yağ
- 3.1 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 11.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Çeşitli Çikolatalı Trüfler
2h 50min
Ganaj
20 min
Vanilya Sosu (İngiliz kreması)
Değerlendirme yok
Vakumda Pişmiş Armut ve Tarçın Sos
Değerlendirme yok
Vegan Peynir Sosu
50min
İnci Pirinç Köfteleri
Değerlendirme yok
Mantar Ezmesi
1h 40min
Tahinli Çörek
2h
Doğranmış karışık taze otlar
10min
Domates Soslu ve Enginarlı Cannelloni
1h 35min
Frambuaz Soslu Kinoalı Tatlı
2h
Pita Ekmeği
2h