Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g di pinoli sgusciati
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di timo secco
- 1 mazzetto di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di zenzero in polvere
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di limone
- 1 pizzico di sale
- 500 g di acqua
- 4 cardi a pezzi (2-3 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 535.5 kJ / 128 kcal
- Protein
- 2.1 g
- Karbonhidrat
- 1.5 g
- Yağ
- 12.6 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Carciofi alla maremmana
40 Min
Carciofi stufati
30 min
Sformato di cardi
1h
Torta salata di cardi e funghi secchi
1h 55 min
Finocchi al gratin vegan (di Rubina Rovini)
40 Min
Soufflè ai cardi al vapore
1h 20 min
Carciofi alla romana
50 min
Vellutata di cardi con patate al timo
50 min
Cardi gratinati
40 Min
Carciofi all'aceto light
45 Min
Fagioli alla veneta
1 Std. 30 Min
Carciofi trifolati
30 min