Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g di burro
- 700 g di porro, tagliato a fette (1 cm)
- 60 g di vino bianco secco
- 800 g di cozze fresche pulite (vedere consigli)
- 500 g di vongole fresche, pulite (vedere consigli)
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 3 pizzichi di pepe bianco macinato
- pane a fette, fresco o tostato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 978.5 kJ / 233 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 11 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 523 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cous cous con calamaretti
40min
Petto d'anatra all'aceto balsamico
1h 40min
Trittico d'autore
2h
Capesante della Vigilia (TM6)
50min
Passata di finocchi con ragù di calamari
1h
Tartare di palamita con cipolle caramellate, miele e succo di limone
50min
Petto d'anatra con salsa alle more e purè di sedano rapa
40min
Vellutata di porri e carciofi con crostini saporiti
45min
Porri in crema delicata
35min
Vellutata di porcini
50min
Vellutata di porri
40min
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50min