Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati + q.b.
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 6 cipolle pelate (circa 125 g l'una)
- 250 g di polpa di zucca a cubetti (circa 2-3 cm)
- 200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 637.3 kJ / 152.3 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Karbonhidrat
- 16.8 g
- Yağ
- 7 g
- Doymuş Yağ
- 2.8 g
- Lif
- 2.8 g
- Sodyum
- 0.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Porri in crema delicata
35min
Contorno di peperoni, cipolle e mele
20min
Parmigiana di cavolfiori
1h
Timballini di sedano con cipolle fondenti
50min
Sformato di finocchi
1h
Insalata tiepida di pere con condimento alla senape
20min
Quiche di patate e cipolle
55min
Torta salata zucca e cipolle con coleslaw autunnale
55min
Purè di zucca e porri
45min
Baccalà alla portoghese
1h 10min
Crostata integrale salata con salsa di cipolle
1h 10min
Salsa di cipolle al balsamico
35min