Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Geeiste Mousse
- 300 g weiße Schokolade, in Stücken
- 120 g Butter, weich, in Stücken
- 150 g Zucker
- ½ TL Tonkabohne, gerieben
- 50 g Whisky
- 6 Eier, getrennt
- 1 Prise Salz
Rotweinsauce
- 250 g Rotwein, trocken
- 80 g Zuckersirup (z.B. von Grafschafter)
- 1 geh. TL Speisestärke
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1732 kJ / 414 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 42 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crème brûlée
2 Std. 30 Min
Vitello Tonnato
48 Std.
Zitronen-Joghurt-Mousse mit Spekulatiushippen
5 godz. 30 min
Gebrannte Eierlikörcreme
1 godz. 15 min
Weiße Schokoladenmousse
5 godz. 30 min
Schokoladen-Whiskey-Parfait
9 Std. 30 Min
Haselnuss-Parfait
6 Std. 30 Min
Nougat-Mandel-Parfait mit Schokoladensauce
5 Std.
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10h
Lebkuchenparfait
8h 15min
Mohn-Mousse mit Himbeer-Grenadine-Sauce
7sa
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50 Min