Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Geeiste Mousse
- 300 g weiße Schokolade, in Stücken
- 120 g Butter, weich, in Stücken
- 150 g Zucker
- ½ TL Tonkabohne, gerieben
- 50 g Whisky
- 6 Eier, getrennt
- 1 Prise Salz
Rotweinsauce
- 250 g Rotwein, trocken
- 80 g Zuckersirup (z.B. von Grafschafter)
- 1 geh. TL Speisestärke
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1732 kJ / 414 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 42 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Nougat-Mandel-Parfait mit Schokoladensauce
5u.
Gebrannte Kokoscreme mit kandiertem Ingwer
2u. 45min
Zwetschgen-Parfait
8h 40min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2u. 45min
Panna Cotta
5u.
Gebrannte Eierlikörcreme
1h 15min
Manchegocreme mit Cherry-Tomaten und schwarzen Oliven
30min
Limetten-Joghurt-Mousse auf Erdbeercoulis
2 Std. 15 Min
Eierlikörmousse
8h 30min
Schokoladenmousse marmoriert
8h 35min
Panna cotta mit Zimt und Beeren
4sa 40 dk
Panna Cotta mit Früchten im Gewürzsud
7 godz.