Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Cavatelli
- 50 g di 'nduja
- 200 g di farina di semola + q.b. per infarinare
- 100 g di acqua
Sugo pomodori e fagioli
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di cipolla a pezzetti
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- 80 g di fagioli cannellini in scatola, lessati e sgocciolati
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3803 kJ / 909 kcal
- Protein
- 19.1 g
- Karbonhidrat
- 78.9 g
- Yağ
- 57.4 g
- Lif
- 6.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Farfalle al sugo di piselli e prosciutto
45 Min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
40 min
Penne pisellini, funghi e speck
30 Min
Bucatini all'amatriciana
45 Min
Spaghetti al tonno
40 min
Fileja con sugo alla 'nduja e fagioli
2 Std. 40 Min
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1 godz.
Spaghetti al tonno
40 min
Pasta pomodoro ricotta e mortadella
25 Min
Pasta mista napoletana con sugo di fagioli
45 Min
Pasta all'amatriciana (6 porzioni)
30 Min
Sugo alla puttanesca
45 Min