Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta
- 350 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- 150 g di acqua
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
Sugo
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di cipolla rossa di Tropea a fettine
- 350 g di passata di pomodoro
- 20 g di nduja calabrese
- 1 pizzico di sale
- 2 cucchiai di fagioli in scatola
- 1 pizzico di origano secco
Termine della preparazione
- foglie di basilico fresche, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1723 kJ / 412 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Karbonhidrat
- 61 g
- Yağ
- 15.6 g
- Lif
- 3.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pennette all'arrabbiata veloci
20 dk
Penne all'arrabbiata
20 dk
Paccheri con sugo e ricotta di pecora
20 dk
Penne alla puttanesca
35 dk
Bucatini all'amatriciana
45 min
Spaghetti all'amatriciana
35 dk
Pasta all'amatriciana (6 porzioni)
30 dk
Sugo all'amatriciana
50 dk
Cavatelli di 'nduja al pomodoro e fagioli
55 min
Sugo alla puttanesca
45 min
Maccheroni al ferretto con ragù calabrese
2sa 50 dk
Sugo all'arrabbiata
20 dk