Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g di cipolle in quarti
- 80 g di sedano a pezzi
- 1 peperoncino secco piccante
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di polpa di pomodoro
- 600 g di acqua
- 400 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm circa)
- 1 cucchiaino di sale
- 500 g di baccalà, ammollato e dissalato a pezzi (3 cm) (vedere consigli)
- 1 pizzico di pepe nero macinato (isteğe bağlı)
- foglie di sedano
- 8 fette di pane casereccio tostato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 908 kJ / 217 kcal
- Protein
- 30.7 g
- Karbonhidrat
- 20.4 g
- Yağ
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baccalà alla livornese
35 min
Baccalà con patate e peperoni alla maggiorana
40min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1h
Zuppa di baccalà alle cipolle
35 min
Baccalà all'olio con scarola e olive
1h 10min
Baccalá alle olive
25min
Baccalà con cavolo verza e ceci
50min
Seppie in zimino
40min
Zuppa di pesce alla napoletana
1h 10min
Baccalà, patate e funghi
45 min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min
Calamari alla napoletana
40min