Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Quadrucci
- 120 g di farina tipo 0 + q.b.
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
Minestra
- 50 g di pecorino Romano a pezzi
- 50 g di cipolla a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di cubetti di lardo
- 50 g di cubetti di prosciutto crudo
- 500 g di piselli freschi
- 1 cucchiaino di concentrato di pomodoro
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
veya 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 1000 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1656 kJ / 396 kcal
- Protein
- 18.8 g
- Karbonhidrat
- 31.8 g
- Yağ
- 22.4 g
- Lif
- 9.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zuppa di lenticchie
50 Min
Fagioli in umido
1 Std. 30 Min
Pasta e lenticchie
50 Min
Pasta e fagioli cannellini
40 Min
Zuppa di farro e fagioli
1 Std.
Pasta e ceci con pomodorini
40 Min
Minestra di pasta, fagioli e acciughe
30 Min
Minestra di pane e lenticchie
55 Min
Fagioli con le cotiche
1 Std. 45 Min
Pasta e fagioli
40 Min
Pasta e fagioli
50 Min
Pancotto con cime di rape
40 Min