Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Quadrucci
- 120 g di farina tipo 0 + q.b.
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
Minestra
- 50 g di pecorino Romano a pezzi
- 50 g di cipolla a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di cubetti di lardo
- 50 g di cubetti di prosciutto crudo
- 500 g di piselli freschi
- 1 cucchiaino di concentrato di pomodoro
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
veya 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 1000 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1656 kJ / 396 kcal
- Protein
- 18.8 g
- Karbonhidrat
- 31.8 g
- Yağ
- 22.4 g
- Lif
- 9.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta e ceci
40min
Pasta e fagioli
50 Min
Pasta e fagioli cannellini
40min
Minestra di pasta, fagioli e acciughe
30 Min
La pasta e fagioli di casa mia (di Francesca Romana Barberini)
40min
Lagane e ceci
1 Std.
Fagioli con le cotiche
1h 45min
Cappelletti reggiani
2h
Cappelletti ripieni in brodo di cappone
2 Std. 30 Min
Pappardelle al ragù di agnello
1 Std.
"Scafata" viterbese
1 Std. 50 Min
Zuppa di baccalà
1 Std.