Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g di melanzane violette rotonde a fette (7-8 mm)
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 120 g di Provolone dolce a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di cipolla in quarti
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di zucchero
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 350 g di pasta secca, tipo anelletti
- 30 g di pangrattato
- 4 uova sode, sgusciate e affettate (vedere consigli)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2046 kJ / 489 kcal
- Protein
- 23.5 g
- Karbonhidrat
- 49.8 g
- Yağ
- 23.2 g
- Lif
- 2.6 g
Alternatif tarifler
Timballo di riso alla siciliana
1 Std. 30 Min
Gattò di patate
1 Std. 30 Min
Lasagne di zucca
1h
Tortiglioni in salsa eoliana
40 min
Busiate al forno con pesto alla trapanese
1h
Pappardelle con macco di fave fresche
55min
Brioches siciliane
3h 15min
Cannolo scomposto
3 Std.
Panelle
1h 25min
Lasagne al pesto di pistacchi
1 Std. 40 Min
Bucatini con i cavolfiori (Pasta chi vruccoli)
1h
Rosticceria siciliana
2 Std.