Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g di melanzane violette rotonde a fette (7-8 mm)
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 120 g di Provolone dolce a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di cipolla in quarti
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di zucchero
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 350 g di pasta secca, tipo anelletti
- 30 g di pangrattato
- 4 uova sode, sgusciate e affettate (vedere consigli)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2046 kJ / 489 kcal
- Protein
- 23.5 g
- Karbonhidrat
- 49.8 g
- Yağ
- 23.2 g
- Lif
- 2.6 g
Alternatif tarifler
Pasta al forno classica
1 Std. 30 Min
Lasagne classiche
2 Std.
Sfincione favarese
3h
Champignon ripieni al forno
1h
Timballo di riso alla siciliana
1 Std. 30 Min
Pappardelle con macco di fave fresche
55 Min
Pipette primaverili
45 phút
Sfinciuni
3sa 30 dk
Funghi champignon ripieni
1h 5min
Muffolette
3h
Panelle
1sa 25 dk
Rosticceria siciliana
2 Std.