Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ spicchio di aglio
- 30 g cipolla
- 1 pezzettino di peperoncino rosso
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 750 g di polpo fresco a pezzi (5 cm circa)
- 100 g di vino bianco
- 1000 g di cozze fresche, pulite e spurgate
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- 400 g di pomodori ciliegino in quarti
- 400 g di pasta secca, tipo ditalini rigati
- sale q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2832 kJ / 677 kcal
- Protein
- 41.3 g
- Karbonhidrat
- 81 g
- Yağ
- 23.1 g
- Lif
- 4.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Calamari in umido
55 min
Insalata di riso con seppie e patate
45 min
Cavatelli di rucola con crema di ceci e cozze
1h 5min
Panino con polpo
6h 30min
Zuppa di fagioli e cozze
55 min
Lasagne al profumo di mare
1h 35min
Calamarata, spigola e Pachino
30 min
Triglie in salsa piccante
30 min
Riso con polpo
1h 10 min
Spaghetti al polpo
1h 10 min
Polpo alla Luciana
1h 30min
Linguine con scampi al limone
20min