Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ spicchio di aglio
- 30 g cipolla
- 1 pezzettino di peperoncino rosso
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 750 g di polpo fresco a pezzi (5 cm circa)
- 100 g di vino bianco
- 1000 g di cozze fresche, pulite e spurgate
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- 400 g di pomodori ciliegino in quarti
- 400 g di pasta secca, tipo ditalini rigati
- sale q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2832 kJ / 677 kcal
- Protein
- 41.3 g
- Karbonhidrat
- 81 g
- Yağ
- 23.1 g
- Lif
- 4.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spigole all'acqua pazza
30 Min
Polpo in rosso
35min
Risotto ai frutti di mare e Sedanini alla crema di peperoni (Bimby Friend)
1 Std.
Zuppa di pesce alla napoletana
1 Std. 10 Min
Pepata di cozze
45 Min
Tiella barese
1 Std.
Pepata di cozze
55min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 Min
Risotto gamberi e carciofi
30 Min
Cavatelli ai frutti di mare
1 Std.
Risotto zucchine e gamberi
1h 15min
Amatriciana con cozze
55min