Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ spicchio di aglio
- 30 g cipolla
- 1 pezzettino di peperoncino rosso
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 750 g di polpo fresco a pezzi (5 cm circa)
- 100 g di vino bianco
- 1000 g di cozze fresche, pulite e spurgate
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- 400 g di pomodori ciliegino in quarti
- 400 g di pasta secca, tipo ditalini rigati
- sale q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2832 kJ / 677 kcal
- Protein
- 41.3 g
- Karbonhidrat
- 81 g
- Yağ
- 23.1 g
- Lif
- 4.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto ai frutti di mare
45min
Riso patate e cozze
1h
Cozze ripiene alla pugliese
1 Std. 25 Min
Zuppa del golfo
1h 30min
Baccalá alle olive
25min
Polpo in rosso
35min
Riso ai frutti di mare
1h 40min
Moscardini affogati (Bimby Friend)
40min
Scialatielli con pesto di cicorie su purea di fave
55min
Polpo alla Luciana
1h 30min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Minestra di fave con cicoria
50min