Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g black peppercorns
- 4 beef fillet steaks (approx. 150 g each)
- 60 g liquid beef stock
- 40 g brandy
- 60 g double cream
- 50 g unsalted butter, diced
- 2 Tbsp olive oil
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4072.7 kJ / 973.4 kcal
- Protein
- 69.1 g
- Karbonhidrat
- 5.4 g
- Yağ
- 71.4 g
- Doymuş Yağ
- 30.7 g
- Lif
- 1.9 g
- Sodyum
- 217.4 mg
Alternatif tarifler
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2h
Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin
4h 50 min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35 min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50 min
Peppercorn Sauce
30 min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2 Std. 10 Min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 min
Prawn and Spring Greens Mini Tacos
45 min
Sicilian Salad
30 min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1h 20 min