Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Olivenöl zum Einfetten
- 650 g Wasser
- 1 TL Zucker
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 250 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 TL Salz
- 300 g Kalbfleisch (aus dem Rücken), geputzt
- 5 Prisen Pfeffer
- 30 g Weißweinessig
- 30 g Kapern (Nonpareille), abgetropft
- 100 g Oliven, schwarz, entsteint
- 180 g Thunfisch, in Öl, abgetropft
- 50 g Rucola
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portionen
- Kalori
- 3076 kJ / 734 kcal
- Protein
- 34 g
- Karbonhidrat
- 52 g
- Yağ
- 41 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1h 30min
Ravioli alla napoletana
1 godz.
Focaccia mit Rosmarin
2hod. 30min
Tomatenfocaccia mit Oliven
2hod.
Pizza mit Salsiccia
2 Std. 40 Min
Focaccia mit Salsiccia
2hod.
Focaccia mit Rosmarin
1 godz.
Oliven-Rosmarin-Fougasse
1h 50min
Tomaten-Focaccia
2 Std. 10 Min
Focaccia auf apulische Art
1h 40min
Focaccia mit Sardellen
1hod. 45min
Focaccia mit Kirschtomaten
2h 45min