Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Olivenöl zum Einfetten
- 650 g Wasser
- 1 TL Zucker
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 250 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 TL Salz
- 300 g Kalbfleisch (aus dem Rücken), geputzt
- 5 Prisen Pfeffer
- 30 g Weißweinessig
- 30 g Kapern (Nonpareille), abgetropft
- 100 g Oliven, schwarz, entsteint
- 180 g Thunfisch, in Öl, abgetropft
- 50 g Rucola
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portionen
- Kalori
- 3076 kJ / 734 kcal
- Protein
- 34 g
- Karbonhidrat
- 52 g
- Yağ
- 41 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Steinpilz-Tartelettes mit Fontina und Kerbel-Crème-fraîche-Dip
1h
Stubenküken mit Dattel-Couscous
1sa 20 dk
Rotbarsch mit Roter Mojo
1h
Romana-Röllchen mit Caesar-Dip
1h
Pissaladière
1sa 20 dk
Arancini Siciliani
5 Std.
Ravioli alla napoletana
1h
Pizza mit Salsiccia
2 Std. 40 Min
Focaccia mit Salami und Feigen
2h 30min
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1 godz. 30 min
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9h
Focaccia mit Kirschtomaten
2 godz. 45 min