Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ bunch fresh parsley, leaves only (10 g)
- 1 garlic clove
- 1 fresh chilli, deseeded
- 1 lemon, thin peelings of skin only
- 80 g leeks, white part only, cut in pieces (3 cm)
- 80 g celery, cut in pieces (3 cm)
- 250 g quince, peeled, deseeded and cut in pieces (3 cm)
- 20 g dry sherry
- 20 g extra virgin olive oil
- 500 g pumpkin, peeled, seeds removed, cut in pieces (4 cm)
-
750
g chicken stock
veya vegetable stock - 150 g single cream, plus extra to serve
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 1 pear, finely sliced and tossed in lemon juice
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 88 kJ / 21 kcal
- Protein
- 0.5 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 1.4 g
Alternatif tarifler
Spinach and Cheese Soufflés
35 min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 min
Pumpkin Soup
35 min
Pike Perch Fillets with Fresh Corn Polenta
1h 5min
Creamed Lettuce Soup, Broccoli with Black Olive Sauce
45 min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 min
Spring Greens Soup with Beans
35 min
Sweet Potato Soup with Star Anise
45 min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 min
Roasted Pumpkin Soup with Orange
45 min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 min
Spinach and Parmesan Soup
45 min