Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 - 500 g bulgur wheat, medium (see tip for portioning)
- 400 - 800 g water (see tip)
- 5 - 20 g oil
- ½ - 1 tsp fine sea salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 896 kJ / 214 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 1.9 g
- Doymuş Yağ
- 0.1 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 296 mg
Alternatif tarifler
Bulgar and Red Lentil Soup
1 Std.
Carrot and Chickpea Spread
15min
Cooked Quinoa
15min
Basic Bulgur
35min
Slow-cooked Haricot Beans
14h 40min
Couscous with Apricots, Hazelnuts, Feta and Mixed Vegetables; Stracciatella Cream
1 Std. 15 Min
Baba Ganoush
1 Std.
Basmati Rice
35min
Tomato sauce
40 Min
Sumac and Tahini Houmous
10 Min
Steamed Green Beans and Helda Beans
20min
Best Basic Houmous
5min