Uyumlu sürümler
Steamed Duck Dumplings with Sticky Plum Dipping Sauce
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g duck breasts, skinless, cut in pieces (3 cm)
Plum Sauce
- ½ cinnamon stick, broken in pieces
- 1 star anise
- 1 clove
- ¼ tsp Sichuan peppercorns
- ¼ tsp dried fennel seeds
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 1 garlic clove
- 225 g plums, pitted, cut in pieces (2 cm)
- ½ orange, peeled, flesh only, cut in pieces
- 15 g onion, quartered
- 20 g cider vinegar (eg. apple)
- 40 g light brown sugar
- 20 g soy sauce
- 10 g honey
- 150 g water
- ½ tsp fine sea salt
Dumpling Wrappers
- 170 g water, plus 10 g (optional)
- 300 g plain flour, plus extra for dusting
Duck Filling
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 5 spring onions, sliced (3 mm)
- 1 Tbsp toasted sesame oil
- 2 Tbsp Shaoxing rice wine
- 1 Tbsp soy sauce
- ½ tsp ground Sichuan pepper
- 1 pinch coarse sea salt
Assembly and Cooking
- 500 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2119 kJ / 507 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 78 g
- Yağ
- 7.9 g
- Doymuş Yağ
- 1.7 g
- Lif
- 4.3 g
- Sodyum
- 819 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Butternut Squash Masala Dosa
11 godz. 30 min
Quinoa and Vegetable Tower with Avocado and Confited Cherry Tomatoes
1 Std.
Pea and Mint Soup (TM6)
20 Min
Sticky Gochujang Marinade
10 Min
Wildberry Jam
1 Std.
Beef Roulades with Gherkins and Red Cabbage
2 Std. 10 Min
Creamy Tomato Soup
40 Min
Korean Fried Chicken
3u. 10min
Squid Crackers, Oyster Emulsion, Frozen Cucumber
Değerlendirme yok
Creamy Tomato Soup; Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1 Std. 40 Min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 godz. 35 min
Best Basic Houmous
5 Min