Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Amatriciana Sauce
- 50 g pecorino cheese, cut in pieces (2 cm)
- 400 g plum tomatoes, ripe, halved
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 fresh red chilli, halved, deseeded if desired
- 150 g guanciale, cut in strips (2 cm x 1 cm) (see tip)
- 1 Tbsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Pasta
-
320
g pasta, dry, type bucatini (cooking time 10-11 minutes)
veya 320 g pasta, dried, type penne rigate (cooking time 10-11 minutes) - 1200 g water
- 5 g extra virgin olive oil
- 1 tsp fine sea salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2322 kJ / 555 kcal
- Protein
- 20.5 g
- Karbonhidrat
- 61.5 g
- Yağ
- 24 g
- Doymuş Yağ
- 7.8 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 2589.5 mg
Alternatif tarifler
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 Min
Patatas Bravas with Aioli
1h 15min
Cauliflower Soup; Chorizo and Pepperonata Pasta
35 Min
Creamy Tomato Soup; Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1h 40min
Creamy Mushroom Soup; Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 godz. 5 min
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1 Std.
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45 Min
Patatas Bravas with Chorizo
1 godz. 20 min
Sticky Gochujang Marinade
10min
Sausage and Fennel Orzotto
50 Min
Prawn and Chorizo Paella
45 Min
Tomato Risotto with Lemon Ricotta Stuffed Chicken Breast
45 Min