Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Amatriciana Sauce
- 50 g pecorino cheese, cut in pieces (2 cm)
- 400 g plum tomatoes, ripe, halved
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 fresh red chilli, halved, deseeded if desired
- 150 g guanciale, cut in strips (2 cm x 1 cm) (see tip)
- 1 Tbsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Pasta
-
320
g pasta, dry, type bucatini (cooking time 10-11 minutes)
veya 320 g pasta, dried, type penne rigate (cooking time 10-11 minutes) - 1200 g water
- 5 g extra virgin olive oil
- 1 tsp fine sea salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2322 kJ / 555 kcal
- Protein
- 20.5 g
- Karbonhidrat
- 61.5 g
- Yağ
- 24 g
- Doymuş Yağ
- 7.8 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 2589.5 mg
Alternatif tarifler
Spaghetti Aglio, Olio e Peperoncino
25min
Cauliflower Soup; Chorizo and Pepperonata Pasta
35min
Gnocchi with Tomato and Basil Sauce
55min
Meatballs with Tomato Sauce and Pasta
45 Min
Lasagne Bolognese
1 Std. 45 Min
One-pot Moussaka
30min
Patatas Bravas with Chorizo
1h 20min
Petits Pois and Pancetta Risotto
30min
Mexican Spare Ribs
50min
Prawn and Chorizo Paella
45 Min
Spicy Sausage Farfalle with Sun-dried Tomatoes and Olives - Farfalle con salsiccia piccante, pomodori secchi e olive
1小时
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40min