Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Amatriciana Sauce
- 50 g pecorino cheese, cut in pieces (2 cm)
- 400 g plum tomatoes, ripe, halved
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 fresh red chilli, halved, deseeded if desired
- 150 g guanciale, cut in strips (2 cm x 1 cm) (see tip)
- 1 Tbsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Pasta
-
320
g pasta, dry, type bucatini (cooking time 10-11 minutes)
veya 320 g pasta, dried, type penne rigate (cooking time 10-11 minutes) - 1200 g water
- 5 g extra virgin olive oil
- 1 tsp fine sea salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2322 kJ / 555 kcal
- Protein
- 20.5 g
- Karbonhidrat
- 61.5 g
- Yağ
- 24 g
- Doymuş Yağ
- 7.8 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 2589.5 mg
Alternatif tarifler
Petits Pois and Pancetta Risotto
30min
Neapolitan Sauce
1sa
Prawn Curry with Basmati Rice
35 Min
Italian Sausage and Orzo Soup
35 Min
Spaghetti alla Carbonara
30min
Sous-vide Sausage Ragù
2u. 25min
Beef Goulash with Bread Dumplings and Red Cabbage
1 Std. 40 Min
Lentil and Chorizo Stew
4 Std.
Chicken in Huitlacoche Sauce
45 dk
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1 Std. 40 Min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30min
Crêpes Suzette
35 Min