Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 - 3 Bio-Orangen (je nach Größe)
- 50 g frischer Ingwer, geschält, in Scheiben
- 25 g Knoblauchzehen
- 110 g Vollrohrzucker
- 100 g Sojasauce
-
50
g Mirin (Reiswein)
veya 50 g Sake - 100 g Olivenöl
- ½ - 1 frische rote Chilischote, entkernt, in feinen Streifen
- 8 Thunfischsteaks, frisch (ca. 1200 g)
- 150 g Crème fraîche
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1683 kJ / 402 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 28 g
- Lif
- 0.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lachs-Tatar
5min
Seeteufel in Sauce
1 godz.
Peruanisches Ceviche
1 godz. 15 min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 min
Tempura-Gambas auf Mango-Salat mit Chili-Mayonnaise
30 Min
Rehmedaillons mit Kürbis-Crumble
1hod. 30min
Gebackenes Thunfisch-Tatar mit Kokos-Teriyaki-Sauce
30 Min
Lachs mit Pak Choi und Ponzusauce
13 godz. 30 min
Koriander-Lachs mit Pak Choi auf Wasabipüree
45 Min
Sashimi vom Thunfisch mit Limetten-Sesam-Vinaigrette
20 min
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35 Min
Thai-Garnelen-Curry mit Wildreis
40 min