Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 - 3 Bio-Orangen (je nach Größe)
- 50 g frischer Ingwer, geschält, in Scheiben
- 25 g Knoblauchzehen
- 110 g Vollrohrzucker
- 100 g Sojasauce
-
50
g Mirin (Reiswein)
veya 50 g Sake - 100 g Olivenöl
- ½ - 1 frische rote Chilischote, entkernt, in feinen Streifen
- 8 Thunfischsteaks, frisch (ca. 1200 g)
- 150 g Crème fraîche
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1683 kJ / 402 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 28 g
- Lif
- 0.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme
1ωρ. 30 λεπτ.
Gebackenes Thunfisch-Tatar mit Kokos-Teriyaki-Sauce
30 λεπτ.
Sashimi vom Thunfisch mit Limetten-Sesam-Vinaigrette
20 λεπτ.
Rindfleisch-Wok mit roten Zwiebeln und Brokkoli
1h 10 min
Lachstatar mit Orange und Apfel
2ωρ. 15 λεπτ.
Gefüllte Calamari vom Grill
50 min
Zander auf Shiitake-Pak Choi
50 min
Shrimp Creole
40 λεπτ.
Lachsforelle auf Fenchel-Orangen-Risotto
40 λεπτ.
Gebratene Bachforelle mit Trüffel-Sahne-Püree
50 min
Koriander-Lachs mit Pak Choi auf Wasabipüree
45min
Thai-Garnelen-Curry mit Wildreis
40 λεπτ.