Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Chimichurri Sauce
- 100 g natives Olivenöl extra
- ½ Bund Petersilie, frisch, Blättchen und zarte Stängel
- 10 - 12 Basilikumblätter, frisch
- 10 Stängel Oregano, frisch, Blättchen abgezupft
- 1 Schalotte, geviertelt
- 3 Knoblauchzehen
- 1 frische rote Chilischote, halbiert, entkernt (z. B. Jalapeño)
- ½ TL Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 3 - 4 TL Rotweinessig
Steaks und Fertigstellung
- 4 Paradeiser
- Rucola, nach Geschmack
- 3 Rib-Eye Steaks (ca. 600 g, vom Rostbraten), ca. 3 cm dick
- 4 Pitabrote (siehe Tipp)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3464 kJ / 826 kcal
- Protein
- 45 g
- Karbonhidrat
- 72 g
- Yağ
- 40 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bánh-mì-Sandwiches mit Schweinebauch
3h 30min
Gua Bao - gedämpfte Buns mit Schmorfleisch
2 Std. 50 Min
Brioche Burger Buns
3h
Pulled-Turkey Quesadilla-Ring
1 Std. 50 Min
Sirloin Steak mit Heurigen und Chimichurri
50min
Big Kahuna Burger (Pulp Fiction)
1h
Wan Tans mit Chilisauce
50min
Chicken Burrito Bowl
1h 10min
Tex-Mex Tortilla mit Schweinefleisch
1h 20min
Beef Burger
1h
Chimichurri mit Chili - argentinische Steaksauce
3h
Chorizo Quesadillas mit Guacamole
25 Min