Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 140 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl
- 200 g rote Paprika, in Würfeln (ca. 2 cm)
- 50 g Staudensellerie, in Stücken (ca. 2 cm)
- 250 g Reis, parboiled
- 30 g Tomatenmark
- 10 g Harissa-Paste (isteğe bağlı)
- 1 TL Tabasco (optional)
- 1 EL Worcester-Sauce
- 20 g Zitronensaft
- 2 Prisen Muskat
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 100 g Bacon, in Scheiben, in Streifen (0,5 x 3 cm)
- 500 g Fischfond
- 300 g Fisch und Meeresfrüchte, frisch, gemischt
- 200 g Garnelen, roh, geschält
- 1 Zitrone, in Spalten, zum Garnieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2907 kJ / 696 kcal
- Protein
- 39 g
- Karbonhidrat
- 85 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Coq au vin
2h
Shrimp Creole
40 Min
Pajeon (Pikanter Garnelen-Pfannkuchen )
45min
Seafood-Eintopf
50min
Sesam-Lachs mit Soba-Nudel-Salat
30min
Udon-Nudeln mit Garnelen
30min
Tobago Fisch-Hotpot
40 Min
Karibische Paella aus dem Ofen
1 Std. 10 Min
Meeresfrüchte Korma
40 Min
Thunfischsteaks mit Teriyaki-Creme
1hod. 20min
Würzig gebratene Udon-Nudeln mit Ente und Sesam
25 Min
Bibimbap (Rindfleisch-Reis-Bowl)
1 Std. 10 Min