Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Bio-Limette
- ½ - 1 frische rote Chilischote, entkernt, nach Schärfe und Geschmack
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 3 cm frischer Ingwer, geschält, in dünnen Scheiben
- 1 TL brauner Zucker
- 1 EL Sesamöl
- 300 g Rumpsteak
- 200 g Cocktailtomaten
-
100
g Mungobohnensprossen, frisch
veya 100 g Sojabohnensprossen, frisch - 200 g Minigurken
- 50 g Vermicelli Glasnudeln
- 500 g Wasser
- 30 g Erdnüsse, geröstet, gesalzen
- 8 - 10 Stängel frischer Koriander, Blättchen abgezupft
- 5 Stängel frische Minze, Blättchen abgezupft
- 1 EL Fischsauce
- 1 EL Sojasauce
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2128 kJ / 507 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 8 g
Alternatif tarifler
Thai-Glasnudelsalat
30min
Thai-Hähnchensalat
30min
Summer Rolls
45min
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2u.
Kokossuppe Tom Kha Gai
35 Min
Teriyaki-Lachs
40min
Ceviche vom Bachsaibling mit Limettencreme
4 Std. 30 Min
Reisnudelbowl mit Schmorfleisch
2u.
Thunfisch-Avocado-Bowl
40min
Laksa - Malayische Nudelsuppe mit Meeresfrüchten
50min
Lauwarmer Glasnudel-Avocadosalat
35 Min
Thai-Hähnchen-Bowl
1h