Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g Kartoffeln, mehligkochend, in Scheiben (5 mm)
- Salz zum Würzen
- 120 g Milch
- 180 g Sahne
- Öl zum Braten
- 4 Forellenfilets, mit Haut (à ca. 180 g)
- Pfeffer zum Würzen
- 40 g Butter, in Stücken
- 1 - 2 Prisen Muskat
- 20 g Trüffelöl
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2821 kJ / 676 kcal
- Protein
- 42 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 41 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme
1h 30min
Lammhüfte mit Erbsen-Minz-Püree
50min
Seehecht mit Safran-Kartoffelpüree
50min
Rotwein-Ente mit Feigen
50min
Kalbsfilet auf Tomatensugo und Zitronenreis
1h 10min
Thunfischsteaks mit Teriyaki-Creme
1h 20min
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15 Min
Saiblingsfilets auf Krenrisotto und Frühlingsgemüse
1h
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1h 20min
Zitronenlinguine mit Scampi
35min
Lachsforelle auf Fenchel-Orangen-Risotto
40min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20min