Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Dose Tomaten, geschält (800 g)
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g frischer Ingwer, in dünnen Scheiben
- 40 g Rapsöl
- 1 gestr. TL Paprika rosenscharf
- 1 ½ TL Curry, z.B. aus der Sansibar
- 1 Msp. Ras el Hanout
- 1 Msp. 5-Gewürze-Pulver, indisch, z.B. aus der Sansibar
- 30 g Tomatenmark
- 120 g Geflügelfond
- 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Zucker
- 1 TL Zitronensaft (isteğe bağlı)
- 2 - 3 Stängel Koriander, gehackt
- 4 Steinbuttfilets (à ca. 180 g)
-
2
TL Sesam, schwarz
veya 2 TL Sesam, schwarz und hell gemischt - 1200 g Wasser
- 250 g Basmati-Reis
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2226 kJ / 531 kcal
- Protein
- 39 g
- Karbonhidrat
- 56 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 4 g
Alternatif tarifler
Garnelencurry
35min
Couscous-Lachs-Bowl
50min
Fisch mit Olivenbröselkruste
1 Std. 5 Min
Jambalaya
30min
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35min
Gedämpfte Lachspäckchen
55 min
Shrimp Creole
40min
Schwertfisch-Spieße mit Teriyaki-Sauce
40min
Provenzialisches Lammragout
1 Std. 40 Min
Saibling à la Saltimbocca mit Braterdäpfeln und Tomatensauce
1 Std.
Rindfleisch-Wok mit roten Zwiebeln und Brokkoli
1 Std. 10 Min
Thai-Garnelen-Curry mit Wildreis
40min