Gebackenes Thunfisch-Tatar mit Kokos-Teriyaki-Sauce

Gebackenes Thunfisch-Tatar mit Kokos-Teriyaki-Sauce

4.1 14 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 30 dk
1 Stück

Malzemeler

Tempurateig
  • Mehl
    60 g
  • Speisestärke
    60 g
  • Eigelb
    1
  • Wasser
    140 g
  • Salz
    1 Prise
  • Backpulver (isteğe bağlı)
    ½ TL
Kokos-Teriyaki-Sauce
  • Kokosmilch
    100 g
  • Teriyaki-Sauce selbst gemacht (siehe Tipp) oder gekauft
    50 g
Gebackenes Thunfisch-Tatar
  • Thunfisch, frisch (evtl. große Sehnen entfernt), in Stücken
    300 g
  • Koriander
    3 Stängel
  • Sesamöl, geröstet
    10 g
  • Sesam hell und schwarz gemischt
    1 TL
    1 TL Sesam, hell
  • Salz
    ½ TL
  • Chiliflocken
    ½ TL
  • neutrales Öl zum Frittieren
  • Nori-Blatt
    ¾
  • Mehl zum Bestäuben

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 Stück

Protein 75 g
Kalori 6098 kJ / 1456 kcal
Yağ 104 g
Lif 1.7 g
Karbonhidrat 56 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...