Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tempurateig
- 60 g Mehl
- 60 g Speisestärke
- 1 Eigelb
- 140 g Wasser
- 1 Prise Salz
- ½ TL Backpulver (isteğe bağlı)
Kokos-Teriyaki-Sauce
- 100 g Kokosmilch
- 50 g Teriyaki-Sauce, selbst gemacht (siehe Tipp) oder gekauft
Gebackenes Thunfisch-Tatar
- 300 g Thunfisch, frisch (evtl. große Sehnen entfernt), in Stücken
- 3 Stängel Koriander
- 10 g Sesamöl, geröstet
-
1
TL Sesam, hell und schwarz gemischt
veya 1 TL Sesam, hell - ½ TL Salz
- ½ TL Chiliflocken
- neutrales Öl zum Frittieren
- ¾ Nori-Blatt
- Mehl zum Bestäuben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 6098 kJ / 1456 kcal
- Protein
- 75 g
- Karbonhidrat
- 56 g
- Yağ
- 104 g
- Lif
- 1.7 g
Alternatif tarifler
Thunfisch-Avocado-Bowl
40 min
Mango-Lachs-Bowl
40 min
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2 Std.
Rindfleisch-Tatar
30 min
Beef- & Tuna-Tatar mit Trüffelmayonnaise
2 Std. 15 Min
Gebackenes Lachs-Sashimi mit Spargel und Sesamcreme
30 min
Glasnudelsalat mit Rindfleisch
1 Std.
Melanzani mit Miso-Glasur (Nasu dengaku)
1 Std.
Thunfischsteaks mit Teriyaki-Creme
1 godz. 20 min
Sashimi vom Thunfisch mit Limetten-Sesam-Vinaigrette
20min
Rindercarpaccio mit Trüffel-Mayonnaise
25 min
Bibimbap (Rindfleisch-Reis-Bowl)
1 Std. 10 Min